NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Proslava 40 godina rada Odjela za ovisnosti

25.11.2009

Odjel za ovisnosti Psihijatrijske bolnice Rab ove godine obilježava 40 godina rada. Tim povodom u bolnici je održana proslava kojoj su prisustvovali mnogobrojni gosti. Osim brojnih apstinenata i članova njihovih obitelji proslavu su uveličali voditelji i predsjednici  klubova liječenih alkoholičara iz raznih dijelova Hrvatske, te liječnici koji se bave problemom ovisnosti.
U dvorani upravne zgrade naše bolnice goste su pozdravili  dr. Slaven Zudenigo, voditelj Odjela za ovisnosti  i ravnateljica bolnice dr. Vesna Šendula-Jengić. Prisutnima su se obratili i dr. Stjepo Boteri, doajen alkohologije koji je još 1973. godine osnovao KLA Jadrantrans u Splitu, te dr. Tomislav Lesica, voditelj Odjela za ovisnosti Klinike za psihijatriju KBC Rijeka.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam