NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Psihijatrijskoj bolnici Rab dodijeljena Plaketa Grada Raba

9.5.2014

Na današnjem središnjem događaju obilježavanja ovogodišnjeg Dana Grada Raba, Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Raba održanoj u u Kongresnoj dvorani hotela Padova, Psihijatrijskoj bolnici Rab dodijeljena je Plaketa Grada Raba za izuzetne rezultate i naročiti doprinos u razvoju grada na području zdravstva. Priznanje su ravnateljici Bolnice Vesni Šendula Jengić uručili predsjednik Gradskog vijeća Željko Peran i gradonačelnica Raba Rosanda Krstinić Gušćić. 

Ostala priznanja za osobite uspjehe još su dodijeljena članovima Udruge za djecu i mlade „Kocka“, Ženskom rukometnom klubu „Rab“, djelatnicima i direktoru „Imperiala“ d.d., Vladimiru Vidasu, Franju Pendu, Ivici Poljaku, Berislavu Pendu, Antunu Jureši i književniku Krešimiru Butkoviću koji zbog bolesti nije nazočio sjednici. Pročitano je  njegovo pozdravno  dirljivo pismo koje ganulo i oduševilo prisutne. U ime nagrađenih skupu se obratio g. Berislav Pende, dugogodišnji djelatnik HTP Imperijal i dobitnik nagrade za životno djelo

Između ostalih gostiju i uzvanika, skupu se u ime župana PGŽ Zlatka Komadine, obratila i gđa. Nada Milošević koja je istaknula potporu i stratešku odrednicu županije kao vlasnika i osnivača zdrastvenih ustanova i na otoku Rabu, usmjerenu ka unapređenju zdravlja i i standarda stanovnika u Primorsko goranskoj županiji kako na razini dostupnosti tako i u pogledu kvalitete resursa i usluga.
 
Poznato je da nema zdravlja bez duševnog zdravlja. Misija naše ustanove je, osim pomoći oboljelima, unaprjeđenje duševnog zdravlja, što činimo kroz različite stručne, znanstvene, nastavne i društvene aktivnosti.    
 
Zahvaljujemo na ukazanom priznanju i radujemo se što su prepoznata naša stalna nastojanja za unaprjeđenje kvalitete rada na dobrobit naših sugrađana te čestitamo svim ostalim dobitnicima ovogodišnjih javnih priznanja Grada Raba.

 


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam