NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Rad Ambulante za logopediju

31.1.2024

 Na korist naših sugrađana, posebice djece, ŽSB Insula je prije osam godina uvela rad logopeda, odnosno Ambulante za logopediju, koji se do danas pokazao izuzetno korisnim i kvalitetnim. 
 
Obavještavamo cijenjene sugrađane i korisnike naših usluga da će se logopedske usluge u narednom razdoblju pružati u nešto izmijenjenom obliku zbog odlaska našeg logopeda Mateja Huline, kojemu ovim putem zahvaljujemo na suradnji. Kako biste rezervirali termin ili saznali pojedinosti o radu Ambulante za logopediju, slobodno nas kontaktirajte na: 750-658, 490-834. 
 
Nadamo se da ćemo u suradnji s Gradom Rabom uskoro iznaći još kvalitetnije rješenje te da ćemo biti u mogućnosti povećati opseg rada logopeda za kojim postoji velika potreba. 
 
Hvala na povjerenju! 
Ravnatelj
prof. dr. sc. Vesna Šendula Jengić, prim. dr. med.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam