NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Rad Ambulante za logopediju u punom radnom vremenu

2.4.2024

Nakon kratkog razdoblja pružanja logopedskih usluga u izmijenjenom obliku, naša Ambulanta za logopediju ponovno radi u punom radnom vremenu te nam je zadovoljstvo predstaviti Vam novu logopedicu Elfridu Abazi, mag. logoped. Vrlo je pozitivna i motivirana te je dodatnim mini intervencijama u uređenju Ambulante već pridonijela ugodnijoj atmosferi. Novoj kolegici želimo puno uspjeha u radu te vjerujemo da će se brzo uklopiti u naš multiprofesionalni tim!

Zbog velike potrebe za logopedom, uz nju će usluge povremeno i dalje pružati logopedica Ksenija Kapec, prof. koja je u našoj ustanovi dulje vrijeme bila zaposlena.
 
 
Kako biste rezervirali termin ili saznali pojedinosti o radu Ambulante za logopediju, slobodno nas kontaktirajte na: 750-658 ili 490-834. 


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam