NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Radovi naših bolesnika na Božićnom sajmu

21.12.2011

Božićni sajam na kojem izlažu rapski proizvođači otvoren je u šatoru na Trgu Municipium Arba u starom gradu Rabu. Na Božićnom sajmu učestvuje i naša Bolnica putem Udruge za rehabilitaciju i resocijalizaciju osoba s duševnim smetnjama "Fera" koja djeluje pri Bolnici. Na štandu smo izložili  radove prigodne blagdanske tematike koje su, u okviru radionica Odsjeka za integrativnu rehabilitaciju, napravile osobe koje se u Bolnici nalaze na liječenju.
Posjetitelji sajma mogu razgledati i po simboličnim cijenama kupiti božićne vijence, blagdanske aranžmane, drvene škrinjice, slike od krep papira, simpatične ukrase za bor, jastučiće, šeširiće i druge kreacije punjene lavandom, originalne i nesvakidašnje čestitke vezene ukrasnim koncem, nakit  i još mnogo drugih  blagdanskih predmeta.    
Sudjelovanjem na Božićnom sajmu široj javnosti smo prezentirali aktivnosti koje se u terapijske svrhe odvijaju u okviru liječenja u našoj Bolnici, te  pokazali kreativnost i maštovitost bolesnika.  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam