NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Rezultati natječaja

16.5.2017

Na temelju provedenog natječaja za radno mjesto voditelj Odjela za akutna i krizna stanja izabran je dr. Siniša Rakić, spec. psih.


Na temelju provedenog natječaja za radno mjesto voditelj Odjela za afektivne poremećaje i granična stanja izabran je dr. Josip Banić, spec. psih.


Na temelju provedenog natječaja za radno mjesto voditelj Odjela za bolesti  ovisnosti izabrana je dr. sc. Suzana Jonovska, spec. psih.


Na temelju provedenog natječaja za radno mjesto voditelj Odjela za forenzičku psihijatriju izabrana je dr. Vinka Tomić, spec. psih.


Na temelju provedenog natječaja za radno mjesto voditelj Odjela za neurokognitivnu i integrativnu rehabilitaciju s jedinicom za organske i involutivne poremećaje izabran je dr. Boris Bronić, spec. neurolog.


Na temelju provedenog natječaja za radno mjesto voditelj Odjela za produženo liječenje izabrana je dr. sc. Sanja Katalinić, spec. psih.


Na temelju provedenog natječaja za radno mjesto voditelj Odjela za psihosocijalnu rehabilitaciju izabran je dr. Edvin Brenko, spec. psih.

 

Na temelju provedenog natječaja za radno mjesto glavna medicinska sestra/tehničar Odjela za neurokognitivnu i integrativnu rehabilitaciju s jedinicom za organske i involutivne poremećaje izabrana je Zrinka Plješa Radanović, mag. sestrinstva.


Na temelju provedenog natječaja za radno mjesto glavna medicinska sestra/tehničar Odjela za forenzičku psihijatriju izabran je Tomislav Matošić, bacc.med.techn.


Na temelju provedenog natječaja za radno mjesto glavna medicinska sestra/tehničar Odjela za akutna i krizna stanja izabrana je Lidija Debelić, bacc.med.techn.


Na temelju provedenog natječaja za radno mjesto glavna medicinska sestra/tehničar Odjela za produženo liječenje izabrana je Dobrila Debelić, mag. sestrinstva.


Na temelju provedenog natječaja za radno mjesto glavna medicinska sestra/tehničar Odjela za psihosocijalnu rehabilitaciju izabrana je Branka Viskić, dipl.med.techn.


Na temelju provedenog natječaja za radno mjesto glavna medicinska sestra/tehničar Odjela za afektivne poremećaje i granična stanja izabrana je Ivana Janeković Deželjin, dipl.med.techn.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam