NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Rezultati natječaja

1.12.2017

Na temelju provedenog natječaja objavljenog 19. listopada 2017. godine za radno mjesto spremačica izabrana je Miš-Čak Jelena.


Na temelju provedenog natječaja objavljenog 19. listopada 2017. godine za radno mjesto pralja izabrana je Nercal Vesna.


Na temelju provedenog natječaja objavljenog 19. listopada 2017. godine za radno mjesto informatički referent izabran je Beg Marin.


Na temelju provedenog natječaja objavljenog 17. studeni 2017. godine za radno mjesto medicinska sestra izabrana je Lupić Anamarija.

 

Na temelju provedenog natječaja za stručno osposobljavanje za rad objavljenog 23. studeni 2017. godine za radno mjesto zdravstveno laboratorijski tehničar izabrana je Magdalena Vidas.


Na temelju provedenog natječaja objavljenog 01. prosinca 2017. godine za radno mjesto frizer/ka izabrana je Tomašković Milica.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam