NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Rezultati natječaja od 17.01.2018.

12.3.2018

Na temelju provedenog natječaja objavljenog 17. siječnja 2018. godine za radno mjesto diplomirani socijalni pedagog izabrana je Bašić Mia.


Na temelju provedenog natječaja objavljenog 17. siječnja 2018. godine za radno mjesto stručni prvostupnik fizioterapije izabrani su Đurović Andrijana, Đurović Aleksandar, Pijaža-Mikelić Valerija i Željka Karnaš.


Na temelju provedenog natječaja objavljenog 17. siječnja 2018. godine za radno mjesto računovodstveni referent izabrane su Šimić Ćuk Marijana i Alagić Jelena.


Na temelju provedenog natječaja objavljenog 17. siječnja 2018. godine za radno mjesto liječnik – spec. psihijatar – natječaj je poništen.


Na temelju provedenog natječaja objavljenog 17. siječnja 2018. godine za radno mjesto medicinska sestra/tehničar – natječaj je poništen.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam