NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Rezultati natječaja od 2/2023.

9.3.2023

Na temelju provedenog natječaja objavljenog 25.02.2023. godine za izbor kandidata za specijalizacije iz psihijatrije - izabrani su
dr. Ena Paparić i dr. Filip Kralik. >> klikni za preuzimanje dokumenta
 
Na temelju provedenog natječaja objavljenog 15.02.2022. godine za radno mjesto - SPREMAČICA - izabrana je HRKAĆ JASMINA.
 
Na temelju provedenog natječaja objavljenog 06.02.2022. godine za radno mjesto - VODITELJ STRUČNE KNJIŽNICE - izabrana je KAVRAN TONKA (profesor povijesti umjetnosti i filozofije) iz Raba.
 
Na temelju provedenog natječaja objavljenog 01..02.2022. godine za radno mjesto - STRUČNI PRVOSTUPNIK MEDICINSKO-LABORATORIJSKE DIJAGNOSTIKE - izabrana je HUZJAK VERONIKA (stručna prvostupnica medicinsko-laboratorijske dijagnostike) iz Varaždina.
 
Na temelju provedenog natječaja objavljenog 01.02.2022. godine za radno mjesto - STRUČNI PRVOSTUPNIK/CA RADNE TERAPIJE - izabran je HERMAN VALERIO (bacc. therap. occup.) iz Varaždina.
 
Na temelju provedenog natječaja objavljenog 28.02.2022. godine za radno mjesto - FIZIOTERAPEUT - izabran je BULIĆ MARINO (fizioterapeut) iz Splita.


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam