NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Srebrne medalje za naše kuhare

30.12.2009

Na 6. Državnom prvenstvu kuhara u Opatiji kuhari naše bolnice postigli su veliki uspjeh. Vlado Kac - voditelj poslovanja prehrane i Joško Maračić - kuhar, u jakoj konkurenciji vrsnih kuhara iz cijele Hrvatske osvojili su srebrne medalje. Vlado Kac se takmičio u kategoriji Umjetnost kuhanja: Bolnički meni. Srebrnu medalju je osvojio sa menijem: gusta juha od cvjetače, kao glavno jelo rolada od pilećih prsa i špinata sa prilogom od divlje riže, te desertom - frite od jogurta. Joško Maračić srebro je osvojio u kategoriji Jednostavno jušno jelo sa krem juhom od blitve, te u potkategoriji Jednostavno toplo jelo pripremivši rapsko sočivo.

Koliko su ta jela ukusna i vješto pripremljena uvjerili smo se na blagdanskom domjenku priređenom za zaposlenike bolnice.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam