NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Srebro i bronca za kuharice PB Rab

13.12.2011

Psihijatrijska bolnica Rab može se pohvaliti izvrsnom kvalitetom ne samo stručnih, medicinskih usluga, već i onih koje se ne ističu često, a od izuzetne su važnosti za sveukupnu kvalitetu smještaja i skrbi za korisnike ove ustanove. Radi se o umijeću pripravljanja jela s posebnim zahtjevima. Nedavni uspjeh naših kuhara na Državnom prvenstvu kuhara ove je godine ponovljen. Kuharice Psihijatrijske bolnice Rab postigle su izvrsne rezultate te su ujedno i jedine koje su ponijele odličja s područja Primorsko-goranske županije. U 18 kuharskih kategorija natjecalo se ukupno 70 sudionika.

Naša Mirjana Ivanić osvojila je srebrnu medalju u kategoriji Umjetnost kuhanja: Bolnički meni u konkurenciji od 12 natjecatelja. U toj su kategoriji osvojene 2 zlatne, 2 srebrne i 2 brončane medalje. U kategoriji Umjetnost kuhanja: Meni za mlade osvojene su dvije brončane medalje od kojih je jednu ponijela naša Mira Krstinić. Naša treća predstavnica, Vesna Margeta, natjecala se u kategoriji Umjetnost kuhanja: jednostavni topli obrok te je kući ponijela priznanje.

Dani hrvatskog kulinarstva središnja su i najznačajnija nacionalna kulinarska manifestacija koja okuplja kuhare i slastičare iz svih krajeva Hrvatske kako bi pokazali svoja kulinarska umijeća u dvadesetak različitih kategorija. Sudionici istovremeno uče od kolega te sudjeluju u stručnim skupovima, radionicama i prezentacijama. Ove se godine ova manifestacija održavala od 24.-30. studenog 2011. u hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske g. Ive Josipovića te uz pokroviteljstvo Ministarstva Turizma, Hrvatske turističke zajednice i Varaždinske županije.  


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam