NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

SRETAN TI ROĐENDAN MAK!

14.4.2015

Ponosni smo i sretni što danas možemo čestitati 8. rođendan našem najposebnijem djelatniku, najmilijih očiju i najvećega srca, našem terapijskom psu Maku.

Za one koji ne znaju, Mak je dio terapijskog tima u našoj bolnici od 2011. godine, a ustupio nam ga je Centar za rehabilitaciju u Silver iz Zagreba gdje je Mak završio svoje visoke škole :).

Uloga našeg Maka je da motivira pacijente da se kreću i ostvare zadani cilj. On pomaže ljudima na mnogim razinama: utječe na razvijanje kognicije, smanjenje spazma mišića, senzornu integraciju, izgradnju centralnog mišićnog tonusa, prekidanje patoloških (nepravilnih) obrazaca kretanja, uravnoteženo ponavljanje pravilnih obrazaca gibanja, poboljšanje pažnje i koncentracije, razvijanje samopoštovanja i tolerantnosti, razvoj govora i jezika, utječe na senzornu stimulaciju, razvijanje brige o sebi i drugima, razvijanje i njegovanje ljubavi prema životinjama.

Dragi naš slavljeniče, od srca ti želimo SRETAN 8. ROĐENDAN! … i da slavimo još mnogo tvojih rođendana u budućnosti!...
  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam