NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Stigao novi terapijski pas Aron

9.12.2015

Danas smo radosni što možemo pozdraviti novog člana terapijskog tima, s nestrpljenjem očekivanog terapijskog psa Arona. Nakon neočekivanog i preranog gubitka našeg Maka koji je nas je trajno osvojio toplinom svojega srca, na njegovo radno mjesto danas je došao mladi Aron, također crni labrador. Aron nam dolazi iz Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet iz Zagreba i u završnom je dijelu svoje obuke za terapijskog psa, a sestra mu već radi u jednom centru za autizam.
Zahvaljujemo djelatnicima Udruge za napore koje su uložili da se naš rad s terapijskom psom i dalje uspješno nastavi, ali i na sveukupnom radu i trudu predsjednice Udruge, gđe. Mire Katalenić, koja s posebnim senzibilitetom i zajedno sa suradnicima čini velike napore za odgoj i školovanje terapijskih životinja na dobrobit ljudi.   
Naš Aron ima nešto više od godinu i pol, aktivan je, temperamentan i jako voli loptice svih veličina, pa čak i onu veliku za pilates vježbe. Terapeutkinja Vanda Rožman Dumenčić kaže da je izrazito talentiran i spretan i da će biti izvrstan za vježbe neurokognitivne rehabilitacije.
 
Dobro nam došao Arone!


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam