NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Svečano otvorenje Božićne izložbe

27.11.2023

U srijedu, 29. studenoga 2023. u 13:00 sati u foajeu Poliklinike Insula svečano će biti otvorena tradicionalna izložba božićnih i novogodišnjih ukrasa!

Ukrasni predmeti rezultat su rada osoba trenutno na liječenju i rehabilitaciji u Županijskoj specijalnoj bolnici Insula. Nastali su uz stalnu podršku radnih terapeuta i ostalih članova multidisciplinarnog tima Odjela za dijagnostiku, neurokognitivnu i integrativnu rehabilitaciju te volontera.

Svi su pozvani da kupnjom božićnih i novogodišnjih ukrasa učine ovaj Božić i predstojeće blagdane toplima i vedrima, da razvesele svoje najbliže te da podrže rad vrijednih volontera.

Razgledati izložbu i kupiti ukrase možete tijekom radnog vremena Poliklinike (radnim danom od 8 do 16 sati, utorkom od 8 do 20 sati).


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam