NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Svečano otvorenje božićne izložbe Udruge za rehabilitaciju i resocijalizaciju osoba s duševnim smetnjama

21.11.2022

U srijedu 23. studenoga 2022. u 10:00 sati svečano će biti otvorena tradicionalna izložba božićnih i novogodišnjih ukrasa Udruge za rehabilitaciju i resocijalizaciju osoba s duševnim smetnjama. Ukrasne predmete izradile su kreativne osobe koje se trenutno nalaze na liječenju u Županijskoj specijalnoj bolnici Insula, u okviru kreativnih radionica radno-okupacione terapije uz stalnu podršku radnih terapeuta.  
 
Svi su pozvani da kupnjom božićnih i novogodišnjih ukrasa učine ovaj Božić i predstojeće blagdane toplima i vedrima, da razvesele svoje najbliže te da podrže rad vrijednih volontera Udruge. 
 
Radovi će biti izloženi u foajeu Poliklinike Insula (obnovljeni paviljoni), a kupiti ih možete tokom radnog vremena Poliklinike (radnim danom od 8-16 sati, utorkom od 8-18 sati). 
 
Katalog radova pronaći ćete ovdje GALERIJA


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam