NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Svečano otvorenje božićne izložbe Udruge za rehabilitaciju i resocijalizaciju osoba s duševnim smetnjama pri Psihijatrijskoj bolnici Rab

23.11.2021

Danas u 11:00 sati svečano je otvorena tradicionalna izložba božićnih i novogodišnjih ukrasa. Ukrasne predmete, koji su ove godine posebno brojni i raznoliki, izradile su kreativne osobe koje se trenutno nalaze na liječenju u Psihijatrijskoj bolnici Rab, u okviru radionica radno-okupacione terapije uz stalnu podršku radnih terapeuta. 
 
Svi su pozvani da kupnjom božićnih i novogodišnjih ukrasa učine ovaj Božić i predstojeće blagdane toplima i vedrima, da razvesele svoje najbliže te da podrže rad vrijednih volontera Udruge za rehabilitaciju i resocijalizaciju osoba s duševnim smetnjama pri Psihijatrijskoj bolnici Rab.
 
Radovi će biti izloženi u foajeu obnovljenog paviljona specijalističkih ambulanti i fizikalne rehabilitacije do petka, 3. prosinca 2021. godine. Kupiti ih možete svaki dan od 8-16 sati, a ulazak u foaje omogućen je isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde. 
 
Katalog radova pronaći ćete ovdje GALERIJA 


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam