NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Tjedan mozga u Psihijatrijskoj bolnici Rab

14.3.2012

U Hrvatskoj se od 12. do 18. ožujka 2012. godine obilježava Tjedan mozga. U Psihijatrijskoj bolnici Rab tom će prilikom predavanja održati stručnjaci medicine, biokemije i psihologije. Predavanja su namijenjena zdravstvenim djelatnicima, no teme su zanimljive i korisne svakome od nas. Na predavanja su pozvani svi zainteresirani.
Raspored:


Srijeda: 13 h

dr. sc. Željko Svedružić – "Geni, ljudsko ponašanje i kako praviti nove lijekove"

Dr. Svedružić će nam pričati o tome kako naši geni i naša okolina reguliraju ljudsko ponašanje te kako te procese iskoristiti za pravljenje novih lijekova. 

Petak: 13 h

Boris Bronić, dr. med. "Cerebrovaskularne bolesti"

Cerebrovaskularne bolesti vodeći su uzrok invaliditeta i najčešći uzrok bolničkog liječenja. U svom predavanju doktor Bronić će nam govoriti o  neurovaskularnim bolestima i moždanom udaru kako njihovom terminalnom stadiju.

 Petak 13:20h

Nikola Babić, prof. "Stres na radnom mjestu – profesionalno sagorijevanje"

U predavanju će se govoriti kako stres djeluje na mozak, koji su uzroci i simptomi profesionalnog sagorijevanja te kako razviti učinkovite stilove suočavanja sa stresom.
  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam