NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Uskršnja izložba u crkvi sv. Nikole

26.3.2012

Uskršnja izložba radova osoba na liječenju u Psihijatrijskoj bolnici Rab otvorena je u starom gradu Rabu, u crkvici sv. Nikole. Na otvaranju izložbe okupili su se mnogobrojni uzvanici, učinivši otvaranje svečanim. Izloženi su mnogobrojni originalni i maštoviti predmeti uskršnje tematike koje su, uz pomoć radnih terapeuta, izradili bolesnici u okviru radionica radne terapije.

Prisutne je pozdravio voditelj Odsjeka za integrativnu rehabilitaciju Zoran Antunović, istakavši kako je izložen samo jedan dio onoga što pacijenti stvaraju za vrijeme liječenja u Bolnici.
Ravnateljica PB Rab Vesna Šendula Jengić, posebno se zahvalila predstavnicima crkve koji svake godine ustupaju prostor crkve za izložbu, te pacijentima na trudu i kreativnosti.

Provikar velečasni Anton Depikolozvane izrazio je zadovoljstvo što se i ove godine u  korizmene dane ostvaruje ova posebna  izložba.
 - Skloni smo ljude promatrati površno. Ova izložba predstavlja nastojanje da se bogatstvo čovjeka izvuče na vidjelo, pa Vam na tome čestitam i zahvaljujem, rekao je velečasni Depikolozvane, zaželjevši svima sretan Uskrs


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam