NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

poster

Uskršnja izložba udruge Anima u foajeu poliklinike Insula

16.3.2024

Udruga za rehabilitaciju i resocijalizaciju osoba s duševnim smetnjama koja već niz godina djeluje u bolnici Insula, od ove godine mijenja ime u Udruga Anima.
Anima, latinski duša, odražava naše nastojanje da u radu s osobama s duševnim smetnjama nježno i s puno poštovanja dotaknemo ono duboko, vrijedno i lijepo u svakom čovjeku, i na taj način podržimo proces ozdravljenja. Ne treba posebno naglašavati da se u tom nastojanju i mi sami nadahnjujemo i obogaćujemo. 
Naša Udruga mijenja ime, ali ne i dobre navike i tradicionalne aktivnosti po kojima smo već poznati. Jedna od njih je i Uskršnja izložba na kojoj ćemo vam predstaviti radove nastale u sklopu kreativnih i radno-okupacionih aktivnosti koje provodimo zajednički s našim pacijentima.
Izložba će se i ove godine održati u foajeu zgrade poliklinike Insula tijekom radnog vremena u periodu od 19. do 29. ožujka 2024.
Pozivamo Vas da kupnjom naših radova učinite ovaj Uskrs i predstojeće blagdane toplima i vedrima, razveselite svoje najbliže te podržite rad vrijednih članova i volontera Udruge Anima.
Sav prikupljeni prihod biti će u cijelosti iskorišten za sljedeće radionice i ostvarivanje cilja Udruge, a to je rehabilitacija i resocijalizacija osoba s duševnim smetnjama.


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam