Ususret ljetu - vrtna zabava u Psihijatrijskoj bolnici Rab

17.6.2019

Uobičajenu jutarnju tišinu u našem bolničkom krugu, isprekidanu tek cvrkutom ptica, prošle su srijede preplavili zvuci pjesme i glazbe. Naime, u režiji novoosnovanog bolničkog benda, znakovitog naziva „Stigmakillersi", a koji okuplja pacijente, ali i osoblje Psihijatrijske bolnice Rab, održala se prigodna vrtna zabava. Okupljeni su imali prilike čuti različite hrvatske i strane uspješnice sporijeg i bržeg ritma kao što su „Zar je voljeti grijeh", „Country roads" i mnoge druge.
Svoj doprinos dobrom raspoloženju dali su i članovi terapijske grupe „Upravljanje domaćinstvom" koji su pod vodstvom terapeuta pripremili osvježenje, a pojedinci nadareni u likovnom izražavanju svoje su dojmove tog živopisnog događanja prenosili na platno.
Toga je dana terapijski vrt „Anima", kojeg inače krase boje i mirisi Mediterana, postao oaza pozitivne energije i zajedništva, a pjesma nošena vjetrom razveselila je dušu svakog pojedinca.
 
 
 
galerija


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam