NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Valentinovo u ŽSB Insula

16.2.2024

U životu ima mnogo uspona i padova, teških i sretnih trenutaka, kojima smo svjedoci. Tužni događaji potiču nas na razmišljanje i preuzimanje odgovornosti, da budemo bolji jedni prema drugima. Pokušavamo podijeliti one lijepe kako bismo osnažili one koji trenutno pate.
 
Iako poznatiji kao zaštitnik zaljubljenih, sv. Valentin se također smatra zaštitnikom od padova, glavobolja i raznih živčanih bolesti. Upravo zbog toga, kao i zbog ljubavi prema ljudima utkane u zdravstvenu profesiju, ŽSB Insula svake godine obilježava Valentinovo, koje se ove godine poklopilo s Pepelnicom.
 
Program je započeo u jutarnjim satima radionicama sviranja na panu i izradom plakata "Ljubavni buket" kroz koji su pacijenti imali priliku izraziti svoje glazbene i kreativne afinitete, a potom je uslijedio zanimljiv kviz o ljubavi i ljubavnim duetima u karaokama.
 
Ustanova se već nekoliko godina trudi pacijente i zaposlenike malo iznenaditi povodom Valentinova. Ove godine bio je to poseban video koji, uz glazbeni nastup medicinskog tehničara Stefana Jovičića, daje uvid u naš pristup, rad i djelovanje.
 


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam