NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Zbor radnika Psihijatrijske bolnice Rab

30.12.2009

U dvorani Upravne zgrade bolnice, u posebno svečanoj prigodi, na kraju godine, u vrijeme adventa održan je zbor radnika. Filmom koji je osmislio naš informatičar Nenad Faflja podsjetili smo se na različita događanja u bolnici tijekom 2009. godine. Nizom fotografija i video zapisa prikazano je kako smo proteklih mjeseci živjeli i radili u bolnici. Zaželjevši svim zaposlenicima sretne blagdane, ravnateljica bolnice doc. dr. sc. Vesna Šendula-Jengić kratko je iznijela osobnu kartu ustanove. Prisutnima se obratila i glavna sestra bolnice Štefica Deželjin, vms, zaželjevši medicinskim sestrama i tehničarima da se u što većem broju dalje školuju i napreduju u struci, istaknuvši neprocjenjivu vrijednost i potrebu stjecanja novih znanja. Kao predstavnik svih zaposlenika čestitke povodom blagdana i zadovoljstvo uspješnim radom ustanove izrazio je dr. Slaven Zudenigo. Pomoćnik ravnatelja prof. Gordan Bošković zaključio je da je godina za našu ustanovu bila vrlo uspješna, te da će se u 2010. godini ostvariti prvi strateški cilj, a to je očuvanje svih radnih mjesta.

Za sve zaposlenike naši kuhari Vlado Kac i Joško Maračić priredili su bogat domjenak na kojem su poslužili jela koja su pripremali na državnom prvenstvu u Opatiji i za koja su osvojili srebrne medalje.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam