NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Zbor Waldorfske škole Ljubljana posjetio Bolnicu

7.6.2011

Tijekom boravka na Rabu, pjevački zbor učitelja i roditelja Waldorfske škole Ljubljana posjetio je našu Bolnicu. U posjet Bolnici doveo ih je fra Nedjeljko Jerkan, župnik Samostana sv. Eufemije. Gosti iz Ljubljane su razgledali bolnički park i zgradu Odsjeka za integrativnu rehabilitaciju. U sali Upravne zgrade  održana je Sveta misa za osobe na liječenju u Bolnici, koju redovito predvodi fra Jerkan. Zbor Waldorfske škole, pod vodstvom profesora glazbene pedagogije Igora Velepiča, tijekom i poslije mise otpjevao je nekoliko pjesama, učinivši misno slavlje posebnim.                                                                             

Zahvaljujemo  članovima zbora na posjeti i učestvovanju u Svetoj misi čime su našim bolesnicima iskazali veliki i važan znak pažnje.  Sveta misa za bolesnike uz sudjelovanje zbora iz Ljubljane bila je posebno svečana jer se održavala upravo u vrijeme posjeta Svetog Oca Pape Benedikta XVI Hrvatskoj.


 


 


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam