NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Župan Primorsko-goranske županije i članovi Turističkog vijeća Turističke zajednice PGŽ posjetili Županijsku specijalnu bolnicu Insula

8.9.2022

U sklopu službenog posjeta župana Primorsko-goranske županije g. Zlatka Komadine otoku Rabu, predstojnica Kabineta župana PGŽ gospođa Ermina Duraj, članovi Turističkog vijeća Turističke zajednice PGŽ i ugledni turistički djelatnici na čelu s direktoricom Turističke zajednice PGŽ, gospođom Irenom Peršić Živadinov, istaknutom turističkom djelatnicom gospođom Katicom Hauptfeld, dobitnicom brojnih domaćih i međunarodnih priznanja za promociju Republike Hrvatske, osobito nautičkog turizma, g. Nenadom Kukurinom, dugogodišnjim hotelijerom i ugostiteljem te jednim od promotora fine dining pokreta u Republici Hrvatskoj, te drugim uvaženim turističkim djelatnicima i gospodarstvenicima posjetili su Županijsku specijalnu bolnicu Insula.

Iako je briga za mentalno zdravlje primarna misija ove zdravstvene ustanove, kroz svojih 67 godina postojanja značajno je proširena paleta usluga u dijelu neuroloških, internističkih, fizijatrijskih, ali i niza drugih usluga koje imaju važnu ulogu u cjelovitom oporavku i zahtijevaju interdisciplinarni i multiprofesionani pristup.
 
 
U kratkom susretu predstavljena je bolnica, te njezini potencijali kako u pogledu zdravstvene sigurnosti građana i gostiju otoka Raba i Primorsko-goranske županije, tako i u dijelu potencijala za zdravstveni turizam, što je od nedavno još jedna od vrijednih usluga u zdravstvu koje pruža ova bolnica.

Partnerska suradnja i podrška vlasnika i osnivača bolnice, Primorsko-goranske županije, ali i Turističke zajednice PGŽ, važan su i nezaobilazan čimbenik buduće promocije usluga Županijske specijalne bolnice Insula u regiji i šire.  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam