NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Župan Vidoje Vujić sa suradnicima posjetio Bolnicu

6.3.2012


U sklopu radnog obilaska otoka Raba, Župan Primorsko-goranske županije prof. dr. sc. Vidoje Vujić s timom suradnika posjetio je našu Bolnicu.
U upravnoj zgradi Bolnice okupili su se djelatnici kako bi pozdravili Župana i suradnike, te gradonačelnicu Raba prof. Rosandu Krstinić-Guščić. Obraćajući se djelatnicima Župan Vujić je istakao vidljiv veliki napredak Psihijatrijske bolnice Rab u posljednjih deset godina, što je poseban uspjeh s obzirom na teška vremena u kojima živimo.
Ravnateljica Bolnice doc. dr. sc. Vesna Šendula Jengić uručila je Županu poklon sastavljen od radova pacijenata nastalih u okviru radionica Odsjeka za integrativnu rehabilitaciju. Gosti su prošetali bolničkim parkom i razgledali bolničke odjele.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam