NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Županijska specijalna bolnica Insula je ponovno ugostila edukaciju o EMDR psihoterapijskoj tehnici

22.5.2023

EMDR psihoterapijska tehnika je indicirana u liječenju emotivnih smetnji uzrokovanih traumatskim iskustvima kao što su ratna iskustva, prirodne katastrofe, agresivni napadi, kao i uznemirujući događaji doživljeni u djetinjstvu te stresogeni događaji u odrasloj dobi.
 
Županijska specijalna bolnica Insula je prepoznala važnost ove tehnike za kliničku praksu, te je protekli tjedan ponovno ugostila EMDR edukaciju razine 1 u organizaciji udruge EMDR Hrvatska. Kako se radi o tehnici komplementarnoj priznatim psihoterapijskim pravcima te objedinjuje elemente drugih psihoterapijskih škola, Županijska specijalna bolnica Insula već ima dvadeset liječnika specijalista i zdravstvenih suradnika sa završenim jednim ili oba stupnja temeljne edukacije, koji dalje pohađaju stručne seminare vođene od strane renomiranih svjetskih stručnjaka. Na taj način se osposobljavaju uspješnije provoditi programe liječenja koji, uz primjenu ostalih psihoterapijskih pristupa, uključuju i ovu komplementarnu tehniku.


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam