NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Županijska specijalna bolnica Insula otvara vrata specijalističkih ambulanti i u poslijepodnevnim satima

15.11.2022

Iako je briga za mentalno zdravlje primarna misija ove zdravstvene ustanove, kroz svojih 67 godina postojanja značajno je proširena paleta usluga u dijelu neuroloških, internističkih, fizijatrijskih, ali i niza drugih usluga koje imaju važnu ulogu u cjelovitom oporavku te zahtijevaju interdisciplinarni i multiprofesionani pristup. Osim  usluga koje  pružamo u samoj ustanovi u okviru bolničke dnevno bolničke i specijalističke zdravstvene zaštite prije nekoliko mjeseci uz sufinanciranje Grada Raba pokrenut je projekt fizikalne terapije i neurokognitivne rehabilitacije u kući. Ovime želimo približiti zdravstvene usluge i podršku ozdravljenju teže pokretnim, starijim, ali i socijalno isključenim stanovnicima našeg otoka.

U namjeri da svoje usluge učinimo još dostupnijima i izađemo u susret sugrađanima koji radi poslovnih obveza ne mogu doći na pregled u jutarnjim satima, od utorka 15. studenoga 2022. godine Županijska specijalna bolnica Insula otvara svoje specijalističke ordinacije i ambulante i u poslijepodnevnim satima. Od  12-18 sati svaki utorak bit će dostupne usluge specijaliste interne medicine, fizijatra i logopeda.
 
Sve dodatne informacije možete dobiti putem brojeva 051/750-658 i 051/490-834 odnosno email adrese spec.prijem@sb-insula.hr.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam