NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Dokumentacija o privatnosti

9.11.2020

Županijska specijalna bolnica Insula, u cilju usklađivanja s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) te s ostalim pozitivnim propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka, donijela je sljedeće pravne akte:
- Pravilnik o prikupljanju, obradi, korištenju i zaštiti osobnih podataka

Ostvarivanje prava iz zaštite osobnih podataka, ispitanici ostvaruju podnošenjem ispunjenih propisanih obrazaca:
- Zahtjev za pristup osobnim podacima
- Zahtjev za ispravak ili dopunu osobnih podataka
- Zahtjev za brisanje osobnih podataka
- Zahtjev za ograničenje obrade osobnih podataka
- Zahtjev za prenosivost osobnih podataka
- Prigovor na obradu osobnih podataka
 
Sukladno članku 37. Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka), Županijska specijalna bolnica Insula imenovala je referenta za zaštitu podataka.
- Odluka o imenovanju referenta za zaštitu podataka.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam